Мед Атлант

Довірливі прикарпатці віддали шахраям 22 тисячі гривень

Соціальні виплати та банківські шахраї: калушани продовжують довіряти аферистам в мережі.

Гроші зникають з рахунків громадян після того, як вони переходять за невідомими посиланнями та повідомляють конфіденційні дані банківських карток невідомим особам.

За допомогою до калуських поліцейських звернулась місцева мешканка із заявою про вчинене щодо неї банківського шахрайства.

Як з’ясувалося, до потерпілої зателефонував нібито банківський працівник та зловживаючи довірою останньої, під приводом здійснення операції задля безпеки, заволодів грошовими коштами заявниці, які знаходились на її банківській картці, в сумі 14 тисяч гривень, шляхом здійснення безготівкового платежу через інтернет-сайт.

Ще одне повідомлення про шахрайство надійшло до співробітників Калуської поліції від мешканки району. Відомо, що на застосунок мобільного телефону потерпілої надійшло смс-повідомлення про отримання фінансової допомоги від держави.

Для отримання допомоги заявниця перейшла за посиланням, вказала свій номер телефону та пароль входу в мобільний додаток банку, опісля з її рахунку відбулося списання грошових коштів понад 8 тисяч гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...