Мед Атлант

20 тисяч на спорядження військовим: як отримати?

Івано-Франківськ виплачуватиме одноразову допомогу по 20 тисяч гривень з бюджету бійцям на закупівлю спорядження. Отримати цю виплату можуть захисники, які безпосередньо беруть участь у бойових діях і зареєстровані на території Івано-Франківської громади. А також бійці з числа ВПО, які зареєстровані у громаді і мають дійсну довідку внутрішньо переміщених осіб.

Подавати заяви можуть самі бійці, або повнолітні члени їх сім’ї. Заяви та список потрібних документів прийматимуть у ЦНАПах. Також можна буде подати заяви й онлайн на сайті www.cnap.if.ua за допомогою системи BankID.
До заяви додається:
  • копія паспорта особи, яка бере безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони України відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України).
  • копія дійсної довідки внутрішньо переміщеної особи, яка видана Івано-Франківською міською територіальною громадою (подають внутрішньо переміщені особи).
  • копія ідентифікаційного коду – номера платника податків бійця, який бере безпосередню участь у бойових діях.
  • копія документа про безпосередню участь у бойових діях видана військовою частиною Міністерства оборони України, Міністерством внутрішніх справ України, Національною поліцією, Національною гвардією України та іншими утвореними відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів.
  • реквізити рахунку особи, яка бере безпосередню участь у бойових діях відкритого в банку.
Ці кошти мають витрачатися на придбання спорядження та технічних засобів, необхідних для участі у бойових діях.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...