Мед Атлант

Батьки Героїв України Романа і Леоніда Бутусіних стали прийомними батьками двох дітей

Подружжя Тетяни та Олега Бутусіних всиновили дітей родом з Яремча — 6-річну Вероніку та 8-річного Романа. Хлопчик і дівчинка виховувалися в Івано-Франківському Центрі соціальної реабілітації.

Після загибелі старших синів у багатодітній родині Бутусіних, яка проживає у селі Грабівка Калуського району на Івано-Франківщині, залишилося 10 дітей. Тож вони вирішили всиновити ще двох.

У коментарі «Вікнам» Тетяна Бутусіна розповіла, що процес всиновлення дітей тривав понад рік. Згодом разом з чоловіком пройшли двомісячні курси прийомних батьків. Оскільки Олег Бутусін досі не має українського громадянства, то сім’я має статус прийомних батьків.

Діти вже познайомилися з новою родиною. Як каже мама, почувають себе щасливими.

За словами Тетяни Бутусіною, її  покійний син — загиблий Роман Бутусін — хотів після перемоги разом зі своєю дівчиною Оленою всиновити двох дітей. На жаль, цю мрію молода пара так і не змогла втілити в життя. Тому їхню мрію підхопили батьки Романа. Зараз у сім’ї Бутусіних знову виховується 12 дітей.

Нагадуємо, 9 березня 2022 року на Чернігівщині під час героїчної оборони села Лукашівка загинули двоє братів 24-річний Роман та 21-річний Леонід Бутусіни. Бій безперервно тривав впродовж 7 годин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...