Мед Атлант

В Обласній дитячій лікарні Івано-Франківська консультує американський офтальмолог Пол Рунге

В Обласній дитячій лікарні проводить  консультації американський офтальмолог Пол Рунге.
Протягом двох консультативних днів лікар Рунге оглянув і проконсультував 45 дітей, серед яких були малюки зі складними вродженими вадами та іншими проблемами зору – повідомляє Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.
Всього на консультацію до Пола записали близько двохсот дітей з усіх регіонів України, огляди яких планують провести у серпні. Варто наголосити, що першочерговість консультацій визначається складністю клінічних випадків.
Результати консультацій для дітей різні:
– Корекція лікування для деяких пацієнтів;
– Дообстеження та планування контрольних візитів;
– Проведення генетичних тестів дітям, які мають спадкові дистрофії сітківки, де їх матеріали відправляються напряму в лабораторію США;
– Пропозиція та можливість оперативної корекції в США дитині, для якої це може стати ключовим етапом в одужанні.
“Хочемо детальніше поділитися історією дитини, яка отримала пропозицію операції в клініці США. Дитина має вроджену ваду – ямку диску зорового нерва, що спричиняє ускладнення. Можливості лікування в Україні не гарантували успіху, і батьки скористалися шансом отримати консультацію Пола Рунге. Результат: Пропозиція операції в клініці США та згода лікаря Чарльза прооперувати дитину з України зі складною патологією безоплатно. Батьки мають довезти дитину в США та оплатити лише послуги клініки”, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...