Мед Атлант

Прикарпатські будівельники вирушили на допомогу в Херсон

Допомога Херсонщині в рамках проєкту «Пліч-о-пліч».
У рамках проєкту «Пліч-о-пліч» на відбудову населених пунктів Херсонщини, патронат над якими взяла й Івано-Франківська ОВА в рамках президентської ініціативи «Пліч-о-пліч», вирушили бригади прикарпатських будівельників – повідомляє обласна дережавна адміністрація.
Зазначимо, що проєкт спрямований на відновлення територій, які постраждали внаслідок повномасштабної війни та підриву Каховської ГЕС.
У селі Давидів Брід Великоолександрівської територіальної громади Бериславського району Херсонської області працюють 14 прикарпатських фахівців у складі двох робочих бригад. Важливо, що десятеро з цих фахівців працюють над ремонтом дахів та четверо – ремонтують фасади будинків.
Іванофранківці працюють над відбудовою населеного пункт Давидів Брід Херсонської області, який постраждав від російського вторгнення та окупації. У селі потребують відновлення 212 будинків, з яких 13 зруйнованих повністю. Також на території села зруйнована соціальна інфраструктура, – а це Давидівобрідська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Давидівобрідська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, заклад дошкільної освіти та будинок культури.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...