Мед Атлант

У чому полягає зручність використання ZEN MasterCard

Популярний у європейських країнах фінтех-проєкт ZEN.COM доступний і в Україні вже з липня 2023 року. Для оформлення пластикової картки треба скористатися відповідним мобільним додатком. Це картка, яка дозволяє здійснювати різноманітні фінансові операції у більш ніж у 29 валютах.

Про те, чим зручна ця картка, які вона має плюси і як її поповнювати, ми розповімо у матеріалі.

Ключові переваги фізичної картки від ZEN

Картка дає можливість проводити різні операції в багатьох валютах, оскільки вона прикріплена до єдиного рахунку, мультивалютного. За її наявності оформлювати для кожної валюти іншу карту немає потреби.

Власник картки буде мати можливість знімати гроші в банкоматах, оплачувати покупки у різних країнах.

При цьому йому стануть доступні й додаткові функції:

  • послуга ZEN Care, яка робить процедуру покупки безпечною, захищеною;
  • розраховуючись в магазинах, які є партнерами компанії, практично одразу на карту приходить кешбек (буде повернуто 15 відсотків від суми);
  • людина отримує більшу гарантію на електронні вироби.

Ірина, власник картки:

«За бронь номера в мадридському готелі я розрахувалася карткою ZEN MasterCard. Оскільки поїздку довелося відмінити, я намагалася зв’язатися з готельною адміністрацію, щоб мені повернули кошти. Відповіді протягом двох днів я не отримала, тому скористалася ZEN Care. Ця послуга є у відповідному додатку. Я написала повідомлення з описом ситуації. Спеціалісти компанії самі спілкувалися з представниками готелю, в результаті чого я отримала назад гроші».

Ольга Акопян, очільниця розвитку бізнес-діяльності ZEN.COM:

«Послуга ZEN Care поширюється на всіх користувачів ZEN MasterCard. В ситуації, коли людина оплатила покупку за допомогою нашої картки, але операція потребує відміни, є необхідність переговорів про повернення грошей з продавцем, ми можемо допомогти. Клієнт компанії отримує інформацію про те, як проходять переговори. Таким чином, власнику картки немає потреби вирішувати всі питання самому».

Максимальний захист картки

Картка сертифікована і повністю відповідає стандарту Digital First. На ній відсутні основні дані:

  • період дії та номер;
  • код CVС.

Для ознайомлення з цією інформацією потрібно перейти в додаток. Тобто якщо карта буде загублена чи вкрадена, то сторонні люди не зможуть нею скористатись.

Замовити оформлення картки ви зможете у додатку для мобільного телефону. Її буде доставлено протягом п’яти-семи днів за зазначеною під час оформлення адресою до будь-якої країни з ЄЕЗ.

Як внести кошти на картку

Є декілька способів поповнення ZEN MasterCard:

  • з іншої картки банку;
  • через термінали Planet Cash або Paysafe Cash;
  • через Google Pay або Apple Pay;
  • зробити переказ коштів.

Гроші приходять на рахунок за декілька секунд. Це дає можливість зразу ж починати користуватися карткою. Більше інформації ви знайдете на сайті zen.com.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...