Мед Атлант

Спеціальні класи та нові можливості: Тисменицькій ліцей відкриває двері до майбутнього

У Тисменицькому ліцеї відзначається важливий день! Вчора, 11 жовтня, учні та вчителі зустріли важливі зміни в житті навчального закладу, які вдалось втілити завдяки співпраці Міської ради та міжнародних благодійних організацій. Тут відкрито три сучасних потужних класи.

Клас безпеки. Ліцей став одним із перших українських навчальних закладів, де відкрили такий клас. Учні вивчатимуть правила пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, навички домедичної допомоги та алгоритми дій у надзвичайних ситуаціях. На облаштування класу безпеки було виділено 50 000 гривень.

Інтерактивний тир. Старшокласники отримали можливість вивчати навички поводження зі зброєю у сучасному лазерному інтерактивному тирі. Це особливо важливо в умовах повномасштабного російського вторгнення. Тир обійшовся у 200 000 гривень.

Ресурсна кімната для дітей з особливими потребами. Ліцей також став домом для Інклюзивно-ресурсного центру, який отримав нове обладнання на понад 90 000 гривень для комплексної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами.

Адміністрація ліцею вірить, що навчання у таких спеціалізованих класах не тільки розвиватиме навички, а й формуватиме справжніх лідерів нашої громади.

Тисменицький ліцей продовжує свою традицію надавати найкращі можливості для розвитку своїм учням, зробивши освіту доступною та цікавою для кожного.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...