Мед Атлант

Робити світлі справи у темні часи: студенти ПНУ організували благодійний ярмарок

Робити світлі справи у найтемніші часи – саме під таким гаслом студенти ПНУ сьогодні провели благодійний ярмарок, кошти з якого підуть на потреби 102 бригади.

Профком студентів організував благодійний ярмарок в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. За словами організаторів, підготовка була тривалою. Проте спільними зусиллями команди вдалося її організувати. На ярмарку продавали випічку, новорічні прикраси, книги та крафтові вироби.

“Такий ярмарок в нас вже не вперше. Минулого року ми теж проводили. Такі заходи важливі, адже в такі складні для країни часи, потрібно залишатися добрими та творити світлі справи. На сьогоднішньому ярмарку можна придбати книги, випічку, новорічні вироби, прикраси та взяти участь у розіграші від наших партнерів.”, – зазначила голова профбюро факультету іноземних мов Валерія Мерц.

Прикарпатський університет проводить багато благодійних заходів задля допомоги країні та пришвидшенню перемоги.

“Сьогодні дуже важливо проводити такі події, бо студенти мають змогу долучитися і допомогти країні. Класно, що можна придбати і щось смачненьке, і книгу, і новорічні прикраси. Гарна ідея, а головне, що вже стає традицією”, –  розповів студент факультету історії, політології та міжнародних відносин Василь Грицканюк.

Журналісти МІСТА також долучилися до благодійного ярмарку та дали на продаж свої книги, серед яких збірки відомих авторів Юрія Андруховича, Ірени Карпи, Сари Джіо та інші.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...