Мед Атлант

“Україну треба захищати, інакше «рускій мір» буде тут», – франківський воїн, а нині працівник ТЦК

Військовослужбовець з Івано-Франківська Віктор. З ще у 2015 році вступив до лав Збройних Сил України.

Демобілізувався, працював за кордоном, але після початку повномасштабного вторгнення добровольцем повернувся на службу командиром гармати МТ-12 «Рапіра» 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».
Військовослужбовець розповідає про службу на передовій, звільнення Київщини, бої на Луганщині, поранення, лікування та переведення до ТЦК.
Я стараюся людям пояснити, що вони ідуть служити в ЗСУ, як добровольці – на контракт. Стараюся навіть по їхніх дипломах, навчанні знайти бригаду, де вони зможуть служити. Хочеться людині пояснити, що війна в Україні. Потрібно захищати (країну), бо якби не хлопці вже тут би був рускій мір, – зазначив військовослужбовець.
Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні, – зазначають в Івано-Франківському центрі комплектування та соціальної підтримки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...