Мед Атлант

У Франківську покажуть фільм про початок повномасштабної війни “Лишайся онлайн”

23 березня в Івано-Франківську відбудеться спеціальний допремʼєрний показ першого у світі воєнного скринлайфу українського виробництва “Лишайся онлайн” за участі творців.

Премʼєрний захід відвідають творці та актори повнометражного художнього фільму: режисерка та співсценаристка Єва Стрельнікова, автор ідеї, співсценарист, продюсер та актор Антон Скрипець, а також виконавиця головної ролі акторка Ліза Зайцева. У ході події охочі матимуть змогу поспілкуватись з творчою командою, поставити запитання, долучитися до обговорення та зробити спільне фото.

Картина – від ідеї до реалізації – була створена під час повномасштабного вторгнення за кошти приватних інвесторів. У нетиповому для українського ринку форматі скрінлайфу автори розповідають про російсько-українську війну в умовах діджиталізованого світу, де є місце людським переживанням та емоціям.

Таймінг прем’єрного заходу в кінотеатрі Космос:
18:00 — пресконференція
18:30 — початок показу
20:00 – Q&A з творчою командою

За сюжетом, Катя отримує ноутбук, аби допомагати військовим, відслідковуючи пересування ворожих військ. Проте цікавість веде її в соціальні мережі власника ноутбуку, Андрія – дівчина дізнається, що у нього є син, Сава, який дуже вірить в супергероїв, і розшукує батьків, з якими вони загубилися під час евакуації. Попри страх та відсутність волонтерського досвіду Катя обіцяє малому воззʼєднати родину. Проте військові реалії вносять свої корективи. Чи вдасться Каті здійснити задумане та не втратити віру в дива?

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...