Мед Атлант

У Франківську для дітей полеглих та зниклих безвісти захисників провели спортивний захід

У межах проєкту “Турбота про родину Героя” серед дітей загиблих, зниклих безвісти та військовослужбовців у ПК «Прометей» за ініціативи Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” відбувся фізкультурно-оздоровчий захід.

Про це повідомила Івано-Франківська державна адміністрація.

До організації долучилися відділ молоді та спорту Бурштинської міської ради, сектор з ветеранської політики ВСЗН, координатор проєкт «Активні парки України», радник голови Івано-Франківської ОВА, координаторка Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як», заступник начальника управління спорту та молодіжної політики ОВА, та заступник міського голови м. Бурштин.
На заході учасників і гостей міста привітав заступник міського голови Володимир Чуйко. 28 дітей з Бурштинської громади брали участь у змаганнях. Перед стартом відбулася руханка, після чого розпочалися змагання та спортивні естафети. Діти отримали корисні подарунки, грамоти та солодощі. Захід мав на меті популяризацію здорового способу життя, організацію дозвілля та залучення дітей і молоді до фізичної культури, щоб запобігти появі негативних звичок серед молоді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...