Мед Атлант

“Муніципальні вартові” шукають автобілістів, які завжди зможуть приїхати на допомогу

Комунальне підприємство «Муніципальна варта» сьогодні оголосила про пошук автомобілістів-добровольців, які б при можливості допомагали їм на різноманітних викликах по місту. Одні з головних завдань – допомога на дорозі, витягання «застряглих» автомобілів на бездоріжжі, буксирування до СТО, допомога при стихійних лихах, ліквідація аварійних дерев тощо.

Як відомо, на балансі комунального підприємства зараз лише два автомобілі – позашляховики «Renault Duster», які вони придбали за 1 мільйон гривень. Проте, як пояснює керівник «муніципальних вартових» Богдан Кухарук, ці авто не підходять для таких завдань.

Ці службові автомобілі використовують групи швидкого реагування, а також для патрулювання містом. І до того ж, це нові автомобілі, водії ще не достатньо досвідчені, щоб витягувати когось з болота. А власників позашляховиків є багато і немає потреби нам купувати. Автомобільна спільнота повинна вийти на такий рівень, щоб люди навчилися самі собі допомагати

Для допомоги «на дорозі» — витягування автівок чи буксирування досі «муніципали» використовували лише свій особистий транспорт, та через те, що викликів стає більше, вартові вирішили звернутися до найчисельнішою автомобільної спільноти міста AutoLіfe IF.

Нам потрібні люди, яких ми навчимо всім аспектам і передамо досвід. Долучатися можуть як люди з власним транспортом, так і ті, хто зможе просто у вільний час допомогти дістатись до місця виклику. Наші головні задання: допомога на дорозі (технічна допомога з інструментами, буксирування до СТО, витягання «застряглих» на бездоріжжі), допомога при стихійних лихах (буксирування застряглих під час повені, розчищення дороги від впавших дерев, ліквідація аварійних дерев),  виїзд на пожежі та тяжкі ДТП (домедична допомога постраждалим та допомога ДСНС в евакуації та ліквідації наслідків пожеж). Якщо в вас є бажання приносити користь іншим, то ми чекаєм саме на Вас!

Також муніципальні вартові обіцяють провести навчання з домедичної допомоги та тренування з рукопашного бою у коледжі фізвиховання.

Для того, щоб долучитися до команди «вартових» просять телефонувати за номерами телефонів: +380673792005 Андрій, +380938198618, або писати в телеграм @andrii_mvarta та @NEVIDomuj.

Читайте також: “Муніципальні вартові” планують придбати комп’ютер для відеоспостережень за 65 тисяч гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...