Мед Атлант

ПатрульTVIF: труп, кривавий конфлікт під “Ельдорадо” і п’яні розбірки

Інтернет-видання МІСТО спільно з Управлінням патрульної поліції Івано-Франківської області, за погодженням із Департаментом патрульної поліції України, знімають програму “Патруль TV IF“. Сьогодні  публікуємо восьмий випуск програми.

У програмі, 10 серпня, ми вам покажемо випадки, які трапилася під час  нічного патрулювання знімальної групи МІСТО спільно з екіпажем патрульної поліції. У програмі йдеться:

Жінка виявила тіло чоловіка у річці, що в с. Черніїв. Особу потопельника встановлюють слідчі. Обставини смерті з’ясовуються.

На “БАМі” загорівся дах багатоповерхівки. Мешканці вчасно відреагували і до приїзду рятувальників запобігли пожежі.

Відпочинок у нічному клубі завершився ножовим пораненням. Патрульні надали домедичну допомогу, викликали “швидку” і слідчих. Оглянувши прилеглу територію, зловмисників не виявили. Справою згідно Кримінального кодексу України займаються слідчі.

При розпиванні між незнайомим чоловіками виник конфлікт у с. Крихівці. Патрульні провели профілактичну бесіду з особами і запобігли конфлікту.

Водій на “лівих” номерах припаркувався з порушенням на вул. Мазепи і не мав всіх документів. Відповідні номерні знаки водій зголосився поміняти одразу. На керманича інспектори винесли постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, – тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.)

1 Випуск дивіться за посиланням.

2 Випуск дивіться за посиланням.

3 Випуск дивіться за посиланням.

4 Випуск дивіться за посиланням.

5 Випуск дивіться за посиланням.

6 Випуск дивіться за посиланням.

7 Випуск дивіться за посиланням.

Довідково:

Ексклюзивно тільки на інтернет-виданні МІСТО ви зможете переглядати новий проект про роботу патрульної поліції в Івано-Франківську. Для цього знімальна група редакції МІСТО виходить на патрулювання разом з поліцейськими Івано-Франківська. Ми показуємо, як працюють інспектори, забезпечуючи громадський порядок і реагуючи на правопорушення.

Адже вони 24 години на добу охороняють наш спокій і безпеку. Проте далеко не всі можуть уявити, яких зусиль вимагає цілодобове патрулювання на вулицях Івано-Франківська.

Затримання, переслідування, конфлікти, складання протоколів та інші подробиці – у програмі “Патруль TV IF”.

Про програму:

Автор програми та журналіст: Лідія БОЙКО
Дизайн, зйомка та монтаж: Андрій ШКВАРЛА
Звук: студія звукозапису “Union Records UA”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...