Мед Атлант

Сьогодні абонентам СТЕКу обіцяють включити тепло

Станом на сьогодні міській владі частково довелося вирішити проблему зі СТЕКом. Нагадаємо, компанія використала  виділені ліміти (номінації)  на газ, тому  24 жовтня котельню відключили через заборгованість.

Втім, заступнику міського голови вдалося знайти механізм, щоб все-таки подати паливо до котельні на вул. Індустріальній.

Про це повідомив Руслан Марцінків на своїй офіційній сторінці:

Зараз ще залишаються оселі та заклади без тепла, проблема є зі школою №15, але, думаю, до кінця дня вдасться подати тепло. Зокрема, місто зараз працює над переведенням 15 школи до обслуговування ТКЕ і, як бачимо, іншого шляху не існує, ніж перебрати до комунального підприємства усіх абонентів СТЕК. Тому, посилено працюємо у цьому напрямку.

Зазначимо, що не погашена державою різниця в тарифах по “СТЕКу” на сьогодні складає понад 40 мільйонів гривень. Наразі “СТЕК” обліковує заборгованість перед НАК “Нафтогаз України” у сумі основного боргу близько 46,8 мільйонів гривень, із яких 40 мільйонів гривень – борг держави з різниці в тарифах погашення якого дозволить безперешкодно провести опалювальний сезон, а залишок – борги споживачів та організацій, що експлуатують мережі.

В “СТЕК” запевняють, що для НАКу, погашеної різниці в тарифах цілком достатньо, щоб надати необхідні ліміти на газ для “СТЕКу”. Однак, вони розглядають й інші варіанти.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...