Мед Атлант

У Франківську презентували “Жінку з одного вірша”. ФОТО

Сьогодні, 25 жовтня, в Івано-Франківську відбулася презентація книги Богдана Томенчука “Жінка з одного вірша”.

У Франківську 25 жовтня Богдан Томенчук презентував книгу поезій “Жінка з одного вірша”. Модерували захід Ольга Деркачова та Володимир Макаров.

Вона шелестить бабиним літом, як солодкими чутками про опадаючу сукню…”Жінка з одного вірша”…Її присутність і причетність всюди…Бо сказано: через неї все сталося… І за “найгромадянськішою” лірикою стоїть образ жінки, – зазначив Богдан Томенчук.

Настроєвість дійства підкреслював виступ “Гармонії Нобіле”.

Ростислав Держипільський зазначив: там, де Томенчук, там хороші люди й літають музи.

У чергове признаюся в коханні Вашій творчості. Це насправді велике щастя: коли доторкаєшся до таких людей, – підкреслив Ростислав Держипільський.

Довідка. Богдан Томенчук – директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, поет, пкубліцист.

Працював заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Член Координаційної ради з питань соціального та правового захисту військовослужбовців, осіб, звільнених з військової служби в запас або відставку та членів їх сімей (2000 р.). Нагороджений орденом “За заслуги” ІІІ ступеня.

Автор поетичних збірок “Сповідайтесь мої тривоги”, “Сезон ненаписаних віршів”, “Ранкове місто пізніх ліхтарів”, ” Постаті. Силуети”, “Місто героїв і понятих”; публіцистики „Він був пророком у своїй Вітчизн”. Лауреат премії імені В. Чорновола.

Читайте також: Галичина і Подніпров‘я 1918-2018 років: Акторів Франківського драмтеатру зустрічали з прапорами та квітами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...