Мед Атлант

У Івано-Франківську в рамках соціальної ініціативи відбулась зустріч із рідними військовослужбовців

Військовослужбовці Збройних Сил України оберігають найцінніше – життя кожного українця. Тому, для них надзвичайно важливо відчувати надійну підтримку в тилу. Таку підтримку наших мужніх захисників та їх сімей демонструє будівельна компанія Socium Developer.

8 листопада в офісі будівельної компанії Socium Developer відбулась зустріч з учасницями громадської організації «Дружина воїна». Захід проходив у рамках уже традиційної, для будівельної компанії, соціальної ініціативи.

Socium Developer – це соціально-відповідальний бізнес, який дбає про своїх клієнтів, а особливу увагу приділяють військовослужбовцям та їх сім’ям.

На зустрічі будівельна компанія повідомила рідним та близьким наших захисників приємну новину – термін дії спеціальної програми лояльності  «ВДЯЧНІ ЗСУ» – продовжено до 30.11.2022 року. В будівельній компанії кажуть – це найкраща можливість стати власниками омріяного житла:

До кінця листопада для військовослужбовців та їх сімей діють найвигідніші умови на придбання житла – програма лояльності «ВДЯЧНІ ЗСУ» – знижка -11% на всі квартири від будівельної компанії Socium Developer»  та ще вигідніші умови розтермінування.

Також, під час зустрічі консультанти Socium Developer провели для дружин військовослужбовців презентацію всіх житлових комплексів будівельної компанії та відповіли на всі запитання:

Ми переконались в тому, що обравши житло від будівельної компанії Socium Developer – ми гарантовано отримаємо високу якість за максимально вигідну ціну, – говорить Тетяна Фреїшин засновниця громадської організації «Дружина воїна».

Будівельна компанія Socium Developer продовжує працювати, щоб забезпечити якісним, надійним та доступним  житлом ще більше людей.

Об’єднані – значить сильні!

Будівельна компанія Socium Developer.

Отримати індивідуальну консультацію Ви можете зателефонувавши за номером: 067 00 00 215

Або ж на офіційних сторінках в мережі Інтернет:

socium.if.ua

www.facebook.com/SociumDeveloper

www.instagram.com/socium_developer

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...