Мед Атлант

Світлана Онищук провела особистий прийом громадян

Представники Дубовецької громади звернулися одразу з кількома проблемами. Зокрема, йшлося про відновлення дамби на берегах річки Дністер на території села Дубівці.
Дала завдання галузевому департаменту підготувати перелік природохоронних заходів, з яким на сесії звернемося до депутатів Івано-Франківської облради – повідомляє Світлана Онищук.
Окрім цього, за словами голови громади, у Тустанському ліцеї необхідна заміна покрівлі, а садочок у Дубівцях, який є найбільшим у громаді, потребує реконструкції. Спільно працюємо, аби підтримати громаду у вирішенні проблем.
 Представники обласної організації Українського товариства глухих звернулися щодо необхідності заміни вікон на їхньому навчальному-виробничому підприємстві. Тут працюють люди з інвалідністю, які шили форму для наших військових. Будемо шукати шляхи, яким чином допомогти в цій ситуації.
 Педагогічний колектив Коломийського індустріально-педагогічного коледжу звернувся з приводу реорганізації їхнього навчального закладу.
“З’ясувавши ситуацію, можу твердо сказати, що наразі найважливіше – зберегти вчителям робочі місця, а навчальному закладу студентів, які тут навчаються та планують вступати. Наразі стосовно цього питання працює робоча група. З керівництвом Старобогородчанської громади обговорили можливості створення веломаршруту на території сіл Лесівка і Гринівка та реабілітаційного центру для військових”, – йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...