Мед Атлант

37 діб у комі після видалення молочних зубів. У Коломиї попрощалися з 5-річним Велесом Пашником

У Коломиї попрощалися з 5-річним Велесом Пашником.

Хлопчик понад місяць перебував у комі після видалення молочних зубів під загальним наркозом. У неділю 13 січня дитина померла, повідомила з місця події кореспондентка Суспільного.

Попрощатися з маленьким Велесом Пашником прийшли рідні, друзі, сусіди й містяни.

“Розповідали, що у Велеса боліли зубки. Батьки боялися його везти, бо хлопчик плакав. Не хотів лікувати. Нарадили їм, що можна так витягнути зубчики, без проблем. Ніхто не думав ніколи, що так станеться. Що це будуть його останні зубчики”, — говорить тітка батька Велеса Пашника Світлана Матвієнко.

Світлана Матвієнко каже: лікарі не давали надії, але всі рідні сподівалися, що дитина одужає.

“Молилися всі: і рідні, і друзі. Всі-всі. Надіялися і молилися, але нічого не допомогло. Все чекала, телефонувала: “Як там? Може, вже оченята розплющив? Може, говорить?” — розповідає родичка сім’ї Пашників.

Прабабуся Велеса пригадує:

“Онук ніколи не хворів. Був веселим хлопчиком, ніколи ні на що не скаржився. А тепер — така біда. Коли Велес лежав у лікарні, ми весь час, кожного дня передзвонювалися, чи реагує. Дитина понад 35 діб пролежала під тими апаратами”.

Бабуся Велеса Ірина Іванюк додає: родина до останнього сподівалася, що з дитиною все буде добре.

За словами сусідки родини Наталії Кубаєвич, сім’я Пашників — дружна. Чоловік Віктор Пашник завжди підтримує свою дружину, допомагає у всьому.

“Сталася страшна, просто божевільна помилка”, — каже Наталя Кубаєвич.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...