Мед Атлант

20 воїнів з Коломиї отримали кошти на спорядження

20 військовослужбовців з Коломийської громади вже отримали по 15 тисяч гривень допомоги на придбання спорядження у 2024 році. Ще пʼятьом важкопораненим військовим міська рада виділила кошти на лікування.

Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Минулого тижня засідала відповідна комісія, за підсумками якої підтримку на купівлю амуніції незабаром отримають ще чотири захисники та одному важкопораненому воїну виплатимо 100 тисяч гривень допомоги на лікування.  Це тільки перші військовослужбовці, які отримують одноразову матеріальну підтримку цьогоріч. Та їх буде більше, бо як говорилось раніше, ми зберігаємо виплати захисникам та захисницям на рівні 2023-го. Тому військові, які ще не отримували допомогу від громади, можуть подавати документи. Повний перелік необхідних документів публікую в коментарях до цього допису, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що заяви слід подавати у ЦНАП. Зробити це можуть як особисто військовослужбовці, так і члени їхніх сімей (батько/мати, чоловік/дружина, повнолітні діти, брат/сестра або у разі їх відсутності інші близькі родичі).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...