Мед Атлант

Сучасні технології в малоінвазивній хірургії: на якому обладнанні працюють в “Прикарпатському центрі репродукції людини”

За понад двадцять п’ять років роботи Прикарпатський центр репродукції людини став визнаним лідером в галузі репродуктивної медицини, надаючи допомогу понад 1,5 тисячі пацієнтів щорічно.

В центрі інвестують в найсучасніше обладнання, щоб забезпечити пацієнтам найкращі результати. Про те, на якому обладнанні працюють в “Прикарпатському центрі репродукції людини” МІСТО поцікавилось у завідувача відділення оперативної гінекології і реабілітації Павла Волосовського.


Ендоскопічна малоінвазивна хірургія є золотим стандартом у практиці клініки, тож вони мають все необхідне для її проведення. Завдяки сучасним лапароскопічним стійкам від провідних світових виробників, таким як KARL STORZ, BOWA, TONTARRA, лікарі мають змогу здійснювати складні ендоскопічні операції з високою точністю та безпекою.

В клініці функціонує дві великі операційні, в яких використовується портативна цифрова ультразвукова система експертного класу LOGIQ V2, що дозволяє проводити складні оперативні втручання під контролем УЗД. Це дає можливість забезпечити максимальну точність та безпеку під час лікування.

“Наші наркозні станції CHIRANA та PENLON гарантують безпечне та контрольоване проведення наркозу під час хірургічних втручань. А паровий стерилізатор NEWMED забезпечує швидку та надійну стерилізацію інструментів, що є ключовим аспектом забезпечення безпеки наших пацієнтів”, – зазначив завідувач відділення.

Не менш важливим є досвід та професіоналізм лікарів.

“Та яким би сучасним та дороговартісним не було б обладнання, без умілих та досвідчених рук хірурга успішно провести оперативне втручання неможливо”, – зазначає Павло Волосовський.

Медикаментозне лікування, хірургічне, допоміжні репродуктивні методики, психологічна підтримка – все це вам можуть надати в “Прикарпатському центрі репродукції людини”. Тут за державний кошт лікують жіноче та чоловіче безпліддя.
Протягом 2023 року в заклад звернулося майже 3 тис. осіб. Медики провели близько 400 процедур допоміжних репродуктивних технологій. 226 жінок таки отримали бажану вагітність.
Варто додати, що в «Прикарпатському центрі репродукції людини» здійснюють лікування по пакету програми медичних гарантій. У центрі вам нададуть якісну допомогу на кожному етапі. З кожним пацієнтом тут працюють індивідуально, з урахуванням його потреб та можливостей.
За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +380 68 525 2828.
м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола 51г

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...