Мед Атлант

У справі про “напад” на школяра досі не допитали жодного свідка

Сьогодні, 23 квітня, в суді мали продовжити слухати справу проти Віталія Мельничука, якого звинувачують у побитті учня ЗОШ №13. Судова тяганина триває більше року. Сам обвинувачений впевнений – суд затягують самі ж “потерпілі”, адже покази свідків, як вважає Віталій Мельничук, суттєво розходяться.

Нагадаємо, Віталій Мельничук – батько колишнього учня ЗОШ №13, якого взимку минулого року жорстоко побила банда осіб на території однієї з шкіл Івано-Франківська. Син Віталія прийшов додому з численними побоями.  Як стверджує потерпілий – серед кривдників були старшокласники його школи. Батько, у намаганні з’ясувати ситуацію, знайшов хлопців і вирішив розібратися. Мати одного з них і подала на Віталія Мельничука до суду. Жінка стверджує, що той безпідставно зламав ніс її сину.

Під час слухання справи 31 липня її розділили на два кримінальні провадження. Одне з них – за заявою матері Юрія Перепічки (старшокласника ЗОШ №13, на якого вказав син Віталія Мельничука в день побиття) дійшло до суду. Інше – за заявою батьків побитого школяра – досі на етапі розслідування. 14 серпня у суді Віталію Мельничуку повідомили про підозру. Після цього адвокат клопотав, щоб заслухати свідків.

Досі жодного свідка у справі не заслухали, виступив лише сам Юрій Перепічка, який розповів суду свою версію розвитку подій.

Сьогодні ж суд перенесли через відсутність захисника потерпілого й самого учня. Мати Юрія Перепічки Надія повідомила, що син не з’явився на суд, адже у школі.

Відтак судове засідання знову перенесли – на 5 червня.

Додамо, що сина Мельничука вже прозвали “Бетменом” за те, що вступився на захист молодшого знайомого, якого нібито пресувала шкільна банда старшаків. Власне це, як пояснює сам неповнолітній, і могло стати причиною побиття.

Деталі справи – у відеосюжеті “МІСТО” за 31 липня:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...