Мед Атлант

Франківців запевнили: місто готове до снігопадів

Михайло Смушак запевнив франківців: місто до снігоподів готове.

За словами директора департаменту житлової, комунальної політики та блогоустрою, була здійснена перевірка стану готовності комунальних та інших підприємств міста до снігопадів.

Усі дороги, тротуари, площі міста перебувають на балансі КП “МДК”, тому від готовності цього підприємства, буде залежати якість прибирання від снігу міста в цілому.

Михайло Смушак підсумовує:

Місто до снігопадів підготовлене добре – запаси солі і піщано-соляної суміші в рази більші, ніж минулого року, вся техніка підготовлена, здійснено всі інші організаційно-технічні заходи. До речі, цього року вперше буде запущена нова установка для виробництва ропи і, відповідно, буде здійснюватись поливання доріг ропою.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та блогоустрою наголошує, що для прибирання снігу потрібен відповідний час – дві-три години, десять годин, інколи добу й більше. Усе залежить від інтенсивності снігопаду.

Прохання сприймати це з розумінням і, тим більше, не перетворювати прибирання снігу в політичну площину. Будьмо європейцями, європейці сприймають прибирання снігу як належне! – пише Михайло Смушак у Фейсбуку.

Читайте також: У Франківську поліція шукатиме зниклих дітей через SMS

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...