Мед Атлант

На “Німецькому” озері рибпатруль вилучає сітки

Івано-Франківським рибоохоронним патрулем було отримано інформацію про встановлення сіток на т.зв. “Німецькому” озері в м/р “Пасічна” в Івано-Франківську.

Як повідомлялось, браконьєри діють в темну пору доби. Для затримання порушників правил рибальства до маршруту рибоохоронного рейду включили і зазначену водойму.

Ще до світання 27.05.2019 держрибінспектори вже були на березі озера і о 4:25 зафіксували факт браконьєрства. Порушником правил рибальства виявився мешканець Івано-Франківська, який орудував двома 5-метровими сітками. На момент затримання чоловік ще риби не наловив.

На браконьєра складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Сітні знаряддя лову вилучено.

Готуються матеріали справи для направлення до суду. За таке правопорушення передбачено накладення штрафу від 340 грн. до 680 грн.

Рибпатруль нагадує, що в Івано-Франківському рибоохоронному патрулі функціонує телефонна “гаряча лінія”: (097) 392-72-80. Про виявлені випадки браконьєрства, порушення порядку збуту риби (продажу без відповідної накладної та сертифіката якості), незаконної торгівлі забороненими знаряддями лову (сітками, електровудками) прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...