Мед Атлант

Франківцям показали проєкт реконструкції перехрестя Довга – Берегова – Північний Бульвар

У департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою показали проєкт реконструкції перехрестя Довга – Берегова – Північний Бульвар.

Проєкт показав у спільноті “Комуналка ІФ” директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

Перехрестя Довга-Берегова-Північний Бульвар давно є одним із найбільш проблемних у місті Івано-Франківську. А з огляду на з’єднання Північного та Південного бульварів, його реконструкція стає життєво необхідною, зауважує Смушак. 

Проєкт 2019 року розроблено за найновішими європейськими стандартами, максимально враховано інтереси всіх учасників дорожнього руху – від водіїв автомобілів, які отримають зручну і зрозумілу організацію дорожнього руху з максимальною пропускною здатністю і до пішоходів та велосипедистів. Для них буде облаштовано зручні, доступні та безпечні пішохідні переходи та велопереїзди.

Дякуємо за розробку проекту компанії #Profgroop, архітектору Андрію Дейчаківському, а також Мирославу Федорківу та Назарію Рогіву за концепцію та управління даним проектом. Сподіваємось, що наступного 2020 року представлені рендери стануть фотографіями даного об’єкту, – зазначив Михайло Смушак. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...