Мед Атлант

У Франківську підприємства боргують працівникам майже 80 мільйонів гривень

Вчора, 13 липня, в приміщенні Ради профспілок області відбулось чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

Заслухали інформацію співголови ВК ОТСЕР від органів виконавчої влади Ярослави Ульванської та заступника директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Володимира Поповича про виконання рішень попередніх засідань виконкому щодо ситуації на державних підприємствах «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» та «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод».

Враховуючи наполегливу та принципову позицію виконкому обласної тристоронньої соціально-економічної ради та облдержадміністрації на сьогодні на підприємстві ДП «Івано-Франківський котельно-зварювальний завод» надано в оренду вільні заводські приміщення для розміщення виробничих потужностей. Вже опрацьовано заявку від підприємства, яке планує релокацію на ДП «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів», призначено в.о. керівника підприємства.

Розглянули питання щодо ситуації в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області.

Під час зустрічі проаналізовано ситуацію щодо стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах області. Так, згідно з оперативними даними станом на 1 липня загальна сума заборгованості із заробітної плати працівникам становить 77,8 млн гривень.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...