Мед Атлант

«Я з України!» — заспівають франківці у суботу з Віктором Винником і «МЕРІ» у палаці Потоцьких

Віктор Винник і гурт «МЕРІ» запрошують франківців і гостей міста на великий концерт, який у суботу, 15 липня, о 19.00 у парку палацу Потоцьких пройде на підтримку ЗСУ.

Драйвові і патріотичні Віктор Винник і «МЕРІ» створять надзвичайну атмосферу щирого українського року найвищого ґатунку! І виконають всі свої найкращі хіти: «Я з України», «Коли твоя земля в війні», «Незнайомий мій брат», «Падала Зоря», «Пані», «Мерідіани», «Кіс на біс» та багато інших.

— Приходьте всі, хто з України! — запрошують музиканти. — Ми доведемо, що ми повні надії і навіть більше впевненості у нашій Перемозі. І життя продовжиться, але вже без русні! Слава Україні!

«МЕРІ» — знаковий рок-гурт України, який завжди скоряє своєю щирістю, глибиною текстів і вмінням миттєво запалювати публіку.

Історія гурту «МЕРІ» розпочиналась ще у далеких 90-х. І хоч завдяки особливій мелодійності музику гурту часто характеризують як поп-рок, незмінний фронтмен Віктор Винник свого часу використав найбільш влучний термін — opty-rock, тобто — оптимальний рок.

Енергетика «МЕРІ» — це голос цілого покоління, яке плуталося в «твоїх меридіанах», кричало «хочеш забути, хочеш любити — давай», а тепер гордо співає: «Я з України! Це у центрі Європи!»

Міць української рок-музики, драйв улюблених хітів, щирість спілкування і багато прем’єр та сюрпризів — суботній концерт подарує всім незабутні емоції.

І, звісно, цей вечір, як і всі інші, що пройдуть у літньому сезоні у палаці Потоцьких, матиме благодійну мету — проходитиме на підтримку ЗСУ.

— Наш концерт буде підтвердженням тому, що життя в Україні не зупинилось, адже цього добиваються окупанти, а цього дозволити ми їм не можемо, — зазначає Віктор Винник. — Не дивлячись на те, що наш придуркуватий сусід хоче зробити усе, щоб ми зникли, але цього не станеться! Буде Україна, будемо ми, буде людство.

Приходьте насолодитися якісною українською музикою, драйвом і шаленою харизмою гурту «МЕРІ» на великому концерті у суботу, 15 липня, о 19.00 у Палаці Потоцьких.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/meri-30/order

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...