Мед Атлант

На автошляхах Івано-Франківщини в автопригодах одна людина загинула та травмований велосипедист

На автошляхах Івано-Франківщини в автопригодах одна людина загинула та травмований велосипедист.
Обидві ДТП трапились на Коломийщині, – повідомляє обласна поліція.
1 вересня опівночі на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Гвіздець.
На місце виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що 23-річний мешканець Гвіздецької ТГ, керуючи автомобілем «OPEL ZAFIRA”, вчинив наїзд на чоловіка. Останній, 27-річний місцевий мешканець, будучи пʼяним, лежав на проїжджій частині дороги.
В результаті ДТП чоловік помер на місці. Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. За кермом був тверезий.
За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.
Наступна автопригода сталась цього дня в Коломиї.
Відомо, 31- річна водійка автомобіля «Форд Фокус», під час здійснення повороту, вчинила наїзд правою стороною транспортного засобу на велосипедиста.
Як результат, велосипедистку, 1962 р.н, коломиянку доставлено в лікувальний заклад.
Водійка твереза.
Відомості щодо цього ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
У двох випадках вилучили з місця події транспортні засоби. У справах буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортних пригод.
Поліція Івано-Франківщини вкотре закликає водіїв бути пильними на дорозі. Неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісного режиму, дистанції, а також правил маневрування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...