Мед Атлант

“Результат закономірний”, – тренер “Урагану” про першу поразку в сезоні

8 вересня футзалісти франківського клубу “Ураган” поступилися команді з Києва “Aurora-Clust” з рахунком 3:2.

За словами головного тренера, франківці програли тому, що грали без максимальної самовіддачі, на відміну від киян, – про це пише  НФК “Ураган”.

У пʼятницю, 8 вересня, франківський «Ураган» на виїзді зіграв футзальний матч 3-го туру Vbet Екстра-Ліги проти київського клубу «Aurora-Clust». Франківські футзалісти поступилися київській команді з рахунком 3:2.

Головний тренер НФК “Ураган” Максим Павленко у післяматчевому інтервʼю розповів, що у матчі перемогла команда, яка більше цього хотіла та вважає, що київський клуб “вистраждав” цей результат.

“Визнаємо, що результат закономірний, тому що кількість гольових моментів, якщо не перетворюється на якість, на реалізовані моменти, то так і залишиться для статистики. Перемогла команда, яка дійсно цього більше хотіла. Сьогодні команда Аврора вистраждала цей результат, реалізувавши майже всі свої моменти та за рахунок такої шаленої самовіддачі, яка в них була не давали нам реалізовувати ті моменти, які в нас були. Досить вдало пресингували, коли ми намагалися створити атаки для того, щоб зрівняти рахунок”, – зазначив тренер.

Також Максим Павленко додав, що це була гра не на максимальних швидкостях та не на максимальній самовіддачі зі сторони гравців “Урагану”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...