Мед Атлант

Франківська студентка перемогла на Чемпіонаті світу з тхеквондо

Студентка 2-курсу Фахового коледжу Університету Короля Данила Кіра Чекіс виборола 1 місце на Чемпіонаті світу з тхеквондо, який проходив у Фінляндії.

Участь у змаганнях взяли понад 1000 учасників з 60 країн світу, у ваговій категорії чемпіонки змагалося понад 20 людей (спаринг, юніорки – 61 кг).

Кіра Чекіс – Майстер Спорту України, дворазова чемпіонка Європи, чемпіонка Світу, чемпіонка Кубка Світу та Кубку Європи, а також багаторазова чемпіонка України.

«Тхеквондо стало невід’ємною частиною мого життя, без нього я себе вже не уявляю. Цим видом спорту я займаюся повних дев’ять років. Трохи складно поєднувати спорт та навчання, адже щоденні тренування вимагають дуже багато зусиль. Проте, навіть попри складнощі, це мій ритм життя, який я стараюся витримувати. Мені досі складно повірити, що зі свого першого Чемпіонату Світу, я привезла три Золоті та Бронзову нагороди. Я надзвичайно задоволена результатом, буду ще більше працювати і не збираюся зупинятися на досягнутому», – наголошує Кіра Чекіс.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...