Мед Атлант

На останніх хвилинах гри “Прикарпаття” зіграло в нічию з “Агробізнесом”

Франківська команда втретє поспіль зіграла внічию.

“Прикарпаття” зуміло врятуватися від поразки у компенсований арбітром час – 1:1.

Про це інформує МФК “Прикарпаття”.

Шосте місце проти дев’ятого, між ними – всього три очка. Добре знайомі ще з нижчих ліг суперники почали без розкачки – і вже в дебютному відрізку глядачі охали та ахали, спостерігаючи, як створюють і марнують хороші моменти команди. “Агробізнес” був ближчим до того, щоб відкрити рахунок. Спершу пробивав Кузьмин, а потім з передачі від лицьової від Галенкова відбувся епізод, який заслужив того, щоб стати результативним. Дуже здорово пробивав Теплий, але за спиною воротаря прицільний удар на лінії воріт прийняв на себе захисник Шинкаренко (добивання від Кузьмина також виявилося неточним).

“Прикарпаття” могло відкривати рахунок хвилині на 15-й, коли Барчук непогано головою замикав флангову подачу Шинкаренка (красивий сейв від воротаря Агробізнесу Поповича). В кількох швидких атаках гості явно поспішили – промахувалися повз м’яча, «зажували» завершення. Вже на 21-й хвилині непогано поклав на праву ногу Хома, та і тут вийшло трішки неточно. Також підключався на кутовий Швець (трішки неточний удар головою) та здалеку пробивав Бучакчийський – обидва без гостроти для воріт.

Що не вийшло до перерви – вийшло відразу з відновленням гри. Багатохвильову атаку розвинули волочищани через правий фланг. Спершу пробивав, розігравшись із Гаврушком, Заєць – суперники заблокували м’яч, але першим на відскоку був саме Іван. Прийняв, розвернувся й несподівано по діагоналі метрів із 15-ти пробив лівою ногою. М’яч низом оминув усіх – і своїх, і чужих, а перекритий воротар Прикарпаття просто не встигав зреагувати. 1:0 – і це був такий дебютний гол 25-річного захисника в Першій лізі. В Агробізнесі недавній аматор грає не фулбека, а вінгера.

Мінімальна перевага – максимально хиткий рахунок. Старалися господарі закріпити перевагу – підступно пробивав від лінії карного майданчика Волков, Бариляк непогано підключався на стандарт. Божевільний момент біля воріт господарів розіграли Барчук і Цюцюра (його ой як не вистачало через травму на старті сезону гостям), Василь мітив точно в куточок, але захисник Білий постелився й перевів м’яч на кутовий. Пізніше цей же Білий зірвав тому ж Цюцюрі ще одну атаку.

Але Агробізнес не прислухався до тих дзвіночків, які подало “Прикарпаття”. Уже в компенсований час на кутовий Соловйова відгукнувся Геник, потім, здається, Галенков невдало зрикошетив на дальню стійку, і от там Шинкаренко головою забивав у порожній кут воріт – 1:1. Шість уже результативних дій у цього захисника! По три голи та асисти в Дмитра.

Третій тур без перемог франківці – вже три нічиї, більше місяця (три нічиї та дві поразки) не виграють підопічні Чижевського. “Прикарпаття” так і залишиться передостаннім, “Агробізнес” загруз у серединці.

Герой матчу: Дмитро Шинкаренко (Прикарпаття)
Попереду не все гаразд було в обох команд – реалізація бажає кращого, а от біля своїх воріт вони грали самовіддано та надійно. Саме тому хочеться віддати належне захисникові Прикарпаття Шинкаренку, який і на своєму правому фланзі діяв активно, і в підіграші відзначався, і забив рятівний м’яч у компенсований час.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...