Мед Атлант

Надвірна доставила чергову допомогу на фронт

Відбулась 37 чергова поїздка на схід України за маршрутом Надвірна – Дніпро – Покровське Дніпропетровської області – Покровськ – Словянськ – Краматорськ Константинівка – Лиман Донецької області.
Вартість доставленої допомоги становить більше 2 мільйонів гривень, – інформує міський голова Надвірної Зіновій Андрійович.
Надвірнянська територіальна громада лідер серед направлення бюджетних коштів для ЗСУ у Івано – Франківській області. 80 мільйонів гривень, а це 30 % по співвідношенню до величини бюджету.
“Доставлено два автомобілі придбані за кошти як одноденного заробітку відокремлених управлінь міської ради, так і за кошти жителя села Молодків Василя Демида і за кошти жителів громади, підприємців, меценатів з Європи. Велику кількість генераторів,тепловізорів, автомобільних шин, акомулятори, засоби зв’язку, павербанки, кабеля, планшети, зарядну станцію. Передали дрони для двох жителів нашої громади Дмитра, позивний ” Пан” с. Красна та Андрія, позивний “Компас” м. Надвірна, які служать у 10 гірсько-штурмовій бригаді”, – йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...