Мед Атлант

Штраф і позбавлення водійських прав на 5 років: покарання для калушанина за водіння в нетверезому стані

Калушанин отримав 40800 гривень штрафу та на 5 років позбавлений водійського посвідчення за керування автомобілем під час наркотичного сп’яніння.
До суду надійшов адміністративний матеріал щодо громадянина Калуша про притягнення його до відповідальності за ч. 2 ст. 130, ч. 5 ст. 126 КУпАП, який керував транспортним засобом марки MITSUBISHI LANCER з ознаками наркотичного сп’яніння: порушення координації рухів, зіниці очей не реагували на світло. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився, – інформує Калуський міськрайонний суд в Івано-Франківській області.
Однак, відомо, що Калуським міськрайонним судом від 22.05.2023 р. цього мешканця Калуша вже позбавили права керувати транспортними засобами на 1 рік, але це не завадило вчинити повторне правопорушення за цією статтею.
У судове засідання адміністративний правопорушник не з’явився.
“Зважаючи на те, що водій повторно керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння без посвідчення водія, суд вирішив призначити 40 800 грн штрафу з позбавленням права керування транспортним засобом на термін п’ять років без оплатного вилучення транспортного засобу”, – йдеться у дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...