Мед Атлант

З Прикарпаття передали два позашляховики та дрони 102 окремій бригаді

Сьогодні для потреб 78-го батальйону 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина та Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» передали два позашляховики, три дрони,  медичні аптечки,  павербанки.
Про це повідомила Світлана Онищук.
Загальна вартість допомоги –  близько 720 тис. грн.
“Це все придбали за ініціативи Департамент освіти і науки Івано-Франківської ОДА. Долучилась також освітянська спільнота Прикарпаття, зокрема, працівники обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, освітніх закладів краю, професійно-технічної і фахової передвищої освіти, волонтерські організації.”
За словами військових, сьогодні на передовій є потреба в позашляховиках та дронах. Тому машини вже незабаром поїдуть на підмогу фронтовикам на донецькому та запорізькому напрямках.
Варто нагадати, що в області діють дві програми допомоги військовим формуванням. На чергову сесію облради готуємо пропозиції щодо дофінансування однієї з них на 15 млн грн.
Окрім цього, активно ведеться підготовка до благодійного аукціону, який запланований у лютому. Цього разу ставимо за мету допомогти нашій коломийській «десятці».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...