Мед Атлант

Рф атакувала Україну дронами і ракетами різних типів

У ніч проти 27 лютого російсько-окупаційні війська вчергове атакували Україну ударними дронами-камікадзе, а також ракетами різних типів. Силам оборони вдалося збити не всі повітряні цілі.

Про це повідомили у Повітряних силах Збройних сил України.

Так, росія запустила по Україні балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23 із Воронезької області, чотири керовані авіаційні ракети Х-59, одну протирадіолокаційну ракету Х-31П із тимчасово окупованої території Херсонської та Донецької областей.

Також російські окупанти використали для атаки 13 ударних безпілотників типу Shahed. Їх запускали з Приморсько-Ахтарська та Курської області в рф.

До відбиття повітряного нападу залучали винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

Внаслідок бойової роботи протиповітряна оборона знищила дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 11 «шахедів» у межах Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Хмельницької та Кіровоградської областей.

На Дніпропетровщині вночі Сили оборони збили ворожий безпілотник у Новомосковському районі та дві крилаті ракети — у Криворізькому, розповів очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...