Мед Атлант

Збір на “пташки” для ЗСУ: в Івано-Франківську відбудеться благодійний вечір-аукціон. ФОТО

13 березня в Івано-Франківську відбудеться благодійний вечір-аукціон на підтримку батальйону “Айдар” та 110-ї окремої механізованої бригади.

Аби допомогти воїнам, зорганізувалися благодійні фонди “Привид”, фонд Марії Варнави, фонд Тарнавських, а також партнери з Норвегії Veteran Aid Ukraine.

Ціль аукціону – зібрати близько мільйон гривень на 50 FPV-дронів для бійців. Організатори зазначають, що для благодійного вечора зібрали понад 40 ексклюзивних лотів ручної роботи.

Найдорожчий лот – це відзнака батальйону “Айдар”. Також в межах аукціону відбудеться концерт Злати Огнєвіч та Фіїнки.

“Війна не лише в Україні, але в Європі, тому нам треба залишатися об’єднаними, аби її виграти, щоб вона не поширилась далі. Війна торкнулась і наших життів в Європі, тому як ветерани війни ми не хочемо сидіти склавши руки, а допомагаємо наскільки можемо”, – зазначив представник фонду Veteran Aid Ukraine Даніель Віксунд.

Надалі частіше благодійні фонди влаштовують такі аукціони, аби зацікавити українців донатити, адже зараз отримати пожертви стало важче, додає співзасновник фонду “Привид” Максим Кальницький.

“Коли війна почалась, всі були дуже об’єднані. Але вже два роки пройшло і ми розуміємо, що жити постійно війною важко. Тому цими благодійними вечорами ми заохочуємо людей донатити. А лоти це своєрідна наша подяка за пожертву”, – наголошує Максим Кальницький.

Придбати квитки можна за телефонами: +380 66 656 95 35, +380 (96) 568 17 67.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...