Реклама

Мед Атлант

“Кіно про шкільне життя”: на Івано-Франківщині вручать “Оскар” за унікальний освітянський проект

Завершився унікальний освітянський проект “Шкільне reality”. За півроку створили 15 серій.

Церемонія вручення своєрідного освітянського Оскара переможцям першого українського реаліті-шоу “Шкільне reality” відбудеться незабаром у м. Долина Івано-Франківської області.

Впродовж майже півроку 15 шкільних команд з усієї України знімали кіно про шкільне життя, як воно є насправді.

В основу екранної розповіді покладені життєві ситуації та історії самих учасників дійства. У ролях сценаристів, режисерів, операторів, акторів спробували себе звичайні школярі. Серед діючих осіб серіалу – також вчителі та батьки. Кожну наступну серію чергова команда-знімальна група продовжувала самостійно: писали сценарій, шукали виконавців та знімали свою серію. Встигнути треба було за два тижні.

Перша серія була готова у грудні минулого 2018 року, у травні 2019 – відзнято вже 15 серій.

Нещодавно оголосили збір підписів за титул “Приз глядацьких симпатій”.
Організатори просять відмітити лайками вподобану серію, розміщену на сторінці “Шкільного reality” на Ютуб-каналі, на яку спочатку потрібно підписатися. “Вподобайлики” будуть невидимими для глядачів до моменту оголошення переможців. Це зроблено задля об’єктивності думок.

Голосування продовжиться до 3 червня.  

За словами Галини Пирин, головна мета проекту – допомогти школярам подолати психологічний бар’єр спілкування та виступу перед камерою, об’єднатися заради спільної мети, навчитися монтувати та знімати відео. До складу журі входять найкращі вчителі та актори України.

Отже, підсумки голосування підбиватимуть 8 червня о 18 год. у Будинку культури м. Долина. Імена переможців оголосять 9 червня.

Нагадаємо, що стало відомо як будуть оздоровлювати франківських школярів цьогоріч.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...